Bu haber kez okundu.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuğba Mavi’nin 15  Temmuz Mesajı
banner229

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuğba Mavi,15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü nedeniyle mesaj yayınladı.
Başkan Mavi yayınladığı mesajında;15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın millet iradesinin üzerinde  herhangi bir güç tanımadığını belirten tarihi çağrısına uyarak, vatan aşkıyla meydanlara akın eden milletimiz, vatanı, ay yıldızlı bayrağı ve inancı uğruna en değerli varlığını, canını ortaya koyarak milli iradesine, demokrasi ve hürriyetine el uzatmak isteyen hain Fetö mensuplarına geçit vermedi. milletimizin destansı direnişini ve vatan sevgisini bir kez daha hatırlıyoruz.

O karanlık gecede, demokrasiye ve özgürlüğe sahip çıkan kahramanlarımızı minnetle anıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Birlik ve beraberliğimizin güçlenerek devam edeceği, barış ve huzur içinde yaşayacağımız nice güzel günler diliyoruz. Unutmayalım ki, demokrasiye olan inancımız ve vatan sevgimizle her türlü zorluğun üstesinden gelebiliriz. ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast etmeye teşebbüs eden hain odaklara karşı dikkatli olmak ve mücadeleyi aynı kararlılıkla sürdürmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin istikbaline ve Kahraman Milletimizin birlik ve bütünlüğüne kast edecek şer odaklarının hain emellerinin, bu aziz millet var oldukça her daim akamete uğrayacağına inanıyor, millî iradeye sahip çıkan çok değerli Siirtli hemşerilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.