Bu haber kez okundu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sabri Sidar’dan Medya Siirt’e Ziyaret
banner229

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar, Medya Siirt büromuzu ziyaret ederek Siirt  genelinde gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi..

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sabri Sidar Medya Siirt Genel Yayın yönetmeni Turhan Koyuncu’yu ziyaret ederek, müdürlüğün yapmış olduğu çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Sidar, Siirt’te yürütülen aile ve sosyal hizmetler çalışmaları hakkında bilgi vererek,kurumu hakettiği yere taşıyacaklarını söyledi.

Medya Siirt Genel Yayın yönetmeni Turhan Koyuncu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,geçtiğimiz günlerde Resmî Gazetede yayınlanarak asaletini almasından dolayı Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Sabri Sidar’ı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.