Bu haber kez okundu.

Adese Gayrimenkul'ün Big Power Adese GES Projesi İle İlgili Çed Raporu Halkın Görüşüne Açıldı
banner232

Adese Gayrimenkul Yatırım tarafından Siirt İli Kurtalan İlçesi, Akçalı Köyünde yapılması planlanan Big Power Adese GES projesi ile ilgili Çed Raporu halkın görüşüne açıldı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: Siirt İli Kurtalan İlçesi, Akçalı Köyü(Ada No:104,Parsel No:61, Ada No:104, Parsel No:66)adresinde Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş.tarafından yapılması planlanan Big Power-AdeseGES (12,64 MWm/9,5 MWe 13,12 Ha) projesi ile ilgili olarak hazırlanan ÇED Raporu İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu (İDK) tarafından incelenerek son şekli verilmiş olup, söz konusu rapor halkın görüş ve önerilerini almak üzere ÇED Yönetmeliğinin 14. Maddesi (1) nolu bendi kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında ve İl Müdürlüğünde (10) takvim günü görüşe açılmıştır.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

Siirt Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.