Bu haber kez okundu.

Açıkgöz ve Mersin Ailelerinin Mutlu Günü
banner229

Gazeteci meslektaşımız  İsmet Açıkgöz, Gülsün Mersin ile  Peri Masalı düğün salonunda görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Düğüne  gelen konukları  aile büyükleri  gelin ve damatın aile büyükleri tarafından  karşıladı. 

Peri Masalı Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğün merasimi muhteşem görüntülere sahne oldu. 

Volkan havai fişeklerin arasında salona giriş yapan Gülsün ve İsmet çifti, yoğun alkışlar arasında sahneye doğru ilerledi. 

Muhteşem dans gösterisiyle davetlileri büyüleyen Gülsün&İsmet çifti yaptıkları koreografiyle de unutulmaz anlar yaşattı. 

Nikah şahitliğini Vali Dr. Kemal Kızılkaya, AK Parti Milletvekili 24 ve 27. Dönem Siirt Milletvekili Osman Ören,Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu ve Mesut Mersin şahitlik etti.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, genç çifti kutlayarak, evlenme cüzdanını geline takdim etti.

Gülsün&İsmet çifti nikah merasiminin ardından gelen konukların yanlarına giderek herkese ayrı ayrı ‘hoş geldiniz', dediler. 

Mutluluktan gözlerinin içi gülen genç çift İsmet Açıkgöz ve Gülsün Mersin  gece boyunca arkadaşlarıyla birlikte halay çekip gönüllerince eğlendiler. 

İkramların ardından düğün töreni, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından son buldu.

Medya Siirt Ailesi olarak Açıkgöz ve Mersin ailelerini kutlar, genç çift Gülsün ve İsmet’e bir ömür boyu mutluluklar dileriz.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.