Bu haber kez okundu.

3. Komando Tugayından 1100 Mehmetçik Zeytin Dalı Harekâtına Katılacak
banner232

Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığı'ndan bir tabur asker, Afrin'deki harekata katılmak üzere dualarla bölgeye uğurlandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından terör unsurlarının etkisiz hale getirilmesi için Suriye’nin Afrin bölgesinde başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı tüm hızıyla devam ederken, sınır ötesi askerlerimizi takviye babında Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığından harekâta katılacak 1100 Mehmetçiğin  bir bölümü de bugün törenle uğurlandılar.

Bugün Siirt Hava alanında düzenlenen uğurlama etkinliğine Vali Ali Fuat Atik, Tugay Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yavuz, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Jandarma Alay Komutanı Albay Kemal Benek,Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay, Mehmetçiklerin aileleri ve vatandaşlar katıldılar.

(Ya gazi, ya şehit) olmak heyecanıyla, harekâta katılmak üzere sınır ötesine gidecek kahramanların ikinci kafilesi ise yarın düzenlenecek törenle uğurlanacaklar.

20 Ocak 2018 günü başlatılan sınır ötesi harekâta katılan kahraman Mehmetçiklerin saflarında yer almak üzere Siirt 3. Komando Tugayının kahraman Mehmetçiklerine biz de (HAYDİ LEVENT ASKER UĞURLAR OLA) diyerek sesleniyor ve teröre karşı mücadelelerini en iyi bir şekilde gerçekleştirerek zayiatsız bir şekilde dönmelerini YÜCE ALLAH’TAN diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arif Doru 6 yıl önce

1987/1988 de tugay nizamiye sinde vatani görevimi yaptım şimdi çağırsınlar seve seve tekrar giderim Allah tüm mehmetçikler im izi korusun