Bu haber kez okundu.

16 Ekim Dünya Gıda Günü Siirt’te Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı
banner229

16 Ekim Dünya Gıda Günü "Daha iyi bir yaşam ve daha iyi bir gelecek için gıda hakkı'' ana teması ile kutlandı. 
Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından 16 Ekim Dünya Gıda Günü etkinlikleri kapsamında İl Müdürlüğü İlhan Özel konferans salonunda gıda uzmanları gıda konulu sunumlarını yaptılar. 

Siirt İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Demirhan'ın açılış konuşmasından sonra,Uz.Dr. Kağan Demirbaş ’’Sağlıklı Beslenme’’, Veteriner Hekim Sinem Coşkun ’’Gıda  Okur Yazarlığı’’, Veteriner Hekim Tevfik Eren Göktepe ‘’Gıda İsrafı’’ konularında sunum gerçekleştirdiler. 

Siirt Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  öğretmeni Canan Balcı ve Siirt  Abdülhamid Han Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Fevzi Yeşilkavak okulların tanıtımını ve çalışmalarını anlattılar.

16 Ekim Dünya Gıda Günü etkinlikleri kapsamında Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Gıda Kontrol Görevlileri tarafından  Mehmetçik İlköğretim okulunda öğrencilere gıda hijyeni ve gıda güvenliği konusunda  sunum ve animasyon gösterisi yapıldı.
Program sonunda öğrencilere ikramda bulunuldu.

16 Ekim Dünya Gıda Günü vesilesi ile Mehmetçik İlköğretim okulunda yapılan programa Siirt İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Demirhan ve İl müdürlüğü idarecileri , Mehmetçik İlköğretim okulu müdürü Selami Eroğlan, okul idarecileri, öğretmen ve öğrencileri katıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.